Kayısı Güneşi Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kayısı Güneşi Tarifi



Kayısı Güneşi Tarifi

500 g kuru kayısı
50 g bal (1/2 kahve fincanı)
1 adet vanilya çubuğu
Limon suyu
Carte dOr Selection Krem Karamel (1 top)
Carte dOr Vanilyalı Dondurma (1 top)



Fırın kabına yağlı kağıt yayın Kayısıları bal ile karıştırın Vanilya çubuğunu kazıyıp karışıma ekleyin Alüminyum folyo ile üstünü örtün Önceden 180 C derecede ısıttığınız fırında 30-35 dakika pişirin Limon suyunu ekleyip soğumaya bırakın Carte dOr Selection Krem Karamel ve Carte dOr Vanilyalı Dondurma ilavesiyle servis yapın Bu tatlıyı suyunu boşaltıp ikiye kırdığınız taze Hindistan cevizinin içinde de servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.