![]() |
Dört Kat Meyveli Pasta Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dört Kat Meyveli Pasta TarifiDört Kat Meyveli Pasta Tarifi Gereçler ![]() 225 gr içyağlı hamur 175 gr böğürtlen 225 gr kayısı, ikiye bölünüp çekirdekleri alınmış 175 gr pudra şekeri 225 gr kırmızı ya da mor erik, ikiye kesilip çekirdekleri alınmış 225 gr armut, dilimlenmiş ![]() Bu puding için kuru ve yaş meyvelerden dilediğinizi seçebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşten alıp, çekmesi için biraz bekledikten sonra, servis tabağını kasenin ağzına kapatarak, altüst edin ve tabağa geçirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|