![]() |
Mantarlı Mantı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Mantı TarifiMantarlı Mantı Tarifi Malzemeler: Hamuru için: 150-200 gr ![]() 1 yumurta 1 yemek kaşığı sıvıyağ iç malzeme 250 gr ![]() 1 adet soğan 3 diş sarımsak 2 yemek kaşığı ufalanmış ekmek 1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Sosu için: 3 domates 1 soğan 1 havuç 2 diş sarımsak Tuz Karabiber Pulbiber Kaşar peyniri 4 kaşık su Yapılışı: Un, tuz, yumurta, sıvıyağ ile hamur hazırlanır, dinlenmeye bırakılır, iç malzeme hazırlanırken mantar soğan ve sarımsak bir miktar yağda sote edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|