![]() |
Bozbaş (Piti) (Kars) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bozbaş (Piti) (Kars) TarifiBOZBAŞ (PİTİ) (KARS) Kars Kültür ve Turizm Müdürlüğü Malzemeleri: (6 Kişilik) 1 kg ![]() 250 gr ![]() yarım kilo baş soğan iki büyük patates yeteri kadar tuz, biber ve sarıkök ![]() Yapılışı: Nohut bir akşam evvelinden ılık suya konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servisi : Yemeğin suyu evvela tabaklara alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|