![]() |
Napoli Usulü Blanmanj Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Napoli Usulü Blanmanj Tarifi100 gr ![]() 1 lt ![]() 100 gr ![]() 20 gr ![]() 1-2 damla vanilya esansı 1-2 damla sulandırılmış yeşil gıda boyası 1-2 damla badem esansı 1-2 damla sulandırılmış kırmızı gıda boyası 1-2 damla çilek esansı Mısır nişastasını biraz suyla sulandırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tenceredeki muhallebiyi üç kaba bölüp, birinciye vanilya esanını, ikinciye yeşil renkli gıda boyasını ve badem esansını, üçüncüye de kırmızı gıda boyasını ve çilek esansını ekleyin ![]() ![]() Kokotlarınızı veya cam kâselerinizi biraz su ile nemlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanacağınız zaman kalıpları dolaptan alıp parmak uçlarınızla muhallebiyi dikkatlice oynatarak kalıbın kenarlarından kurtarın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|