![]() |
Biber Salçasi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biber Salçasi TarifiBİBER SALÇASI Tarifi Arasıra, salçalı yemeklere iyi bir renk ve acılı bir tat vermek için kırmızı biber salçası kullanılır ![]() ![]() Yapımı: Biberler yıkandıktan ve yeşil sap kısımları kesilip tohumları çıkarıldıktan sonra, buharla, yumuşayıncaya kadar haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIRMIZI BİBER SALÇASI Malzeme: 10 kg ![]() Tuz Su Yapılışı: Biberleri güzelce yıkayıp, iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|