![]() |
Çingene Palamudu Tava Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çingene Palamudu Tava TarifiÇingene Palamudu Tava Tarifi 8 adet çingene palamudu 1/2 su bardağı rafine yağı 1/2 tatlı kaşığı tuz 1 adet limon, 4'e yarılmış 2 çorba kaşığı un Balığın kulaklarından bağırsaklarını çekerek çıkarınız ve karnını yarmayınız, balığı yarım santim kalınlığında dilimleyip yıkayınız ![]() ![]() Not: 15 Eylül'de çıkıp 15 Ekim'e kadar devam eden küçük palamuda, «Çingene Palamudu» denir ve yalnız tavası makbuldür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|