![]() |
Karaman Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaman Kebabı TarifiMalzemeler: 1,5 kilogram et (but tarafından), 1 adet kuru soğan, 1 diş sarımsak, 1 demet maydanoz, 3 adet defneyaprağı, 1 çay bardağı üzüm sirkesi, 4-5 adet karabiber tanesi, 4 yemek kaşığı zeytinyağı, yeteri kadar et suyu, 1 sap kereviz yaprağı, l havuç, tuz ve 1 yemek kaşığı domates salçası ![]() Hazırlanışı: Geniş bir tabağa kereviz ve defneyap-raklarını, karabiber tanelerini, kıyılmış maydanozu serpin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|