Hindili Taze Fasulye Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindili Taze Fasulye Tarifi



Malzemeler:
- ½ kg taze fasulye,
- 1/2 su bardağı süt,
- 100 gr çedar peyniri,
- 1 çay kaşığı muskat rendesi,
- 1 çay kaşığı karabiber,
- 1 yemek kaşığı tuzot,
- ½ kg hindi biftek,
- 1 kahve fincanı yoğurt,
- 1 kahve fincanı zeytinyağı,
- 2 diş sarımsak,
- 1 poşet hindi harcı

Yapılışı:
Yoğurt, zeytinyağı, dövülmüş sarımsak ve hindi harcını bir kapta iyice karıştırın Hindi biftekleri bu karışıma bulayıp 20 dakika bekletin Izgara veya teflon tavada her iki tarafını iyice kızartın Fasulyeleri ayıklayıp doğrayın Hafif tuzlu kaynar suda fasulyeleri ezilmeden haşlayın Süzgeçten iyice suyunu süzdürün Çedar peynirini rendeleyin Fasulyeleri tencereye yerleştirin Üzerine peyniri gezdirin Sütün içine tuzot, karabiber, muskat rendesini ekleyip taze fasulyenin üzerine dökün Tencerenin ağzını kapatıp ara sıra karıştırarak kuvvetli ateşte 10 dakika pişirin Hindi biftek ile birlikte servis yapın
Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.