![]() |
Ahududu Soslu Piliç Göğsü Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahududu Soslu Piliç Göğsü TarifiAhududu Soslu Piliç Göğsü 4 piliç göğsü (deri ve kemikleri temizlenmiş; yaklaşık 500 g) bir tutam tuz bir tutam karabiber (taze çekilmiş) 1 tatlı kaşığı bal 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı ahududu suyu 1 çorba kaşığı tuzsuz tereyağı 1 arpacık soğanı (ince doğranmış) 125 g taze ahududu (frambuaz) 1 su bardağı tuzsuz tavuk suyu taze nane dalları (süsleme için) Küçük bir kâsede bal, sirke ve ahududu suyunu karıştırıp, bir kenara bırakın ![]() Tuz ve karabiberi bir tabakta karıştırıp, piliç göğüslerinin üstüne serpin ![]() ![]() Fırınınızı 100°C'a ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|