Tatlı Tuzlu Piliç Kanatları Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tatlı Tuzlu Piliç Kanatları Tarifi



Tatlı Tuzlu Piliç Kanatları Tarifi

6 adet piliç kanadı

1,5 yemek kaşığı ketçap

1 yemek kaşığı bal

1 yemek kaşığı Worcestershire sos

Fırının ızgarasını yakın Ketçap, bal ve worcestershire sosunu karıştırarak sos elde edin Sosu fırçayla kanatların her tarafına sürüp ızgara teline yerleştirin

Teli ızgaradan 8-10 cm yukarıya yerleştirip, kanatları bir, iki kez dişli çatalla çevirerek önlü arkalı kızartıp sıcak servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.