Fransız İşkembe Yahnisi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fransız İşkembe Yahnisi Tarifi



Fransız işkembe yahnisi tarifi

İyi temizlenmiş sığır işkembesini kuvvetli ateşte haşlayıp indiriniz İşkembeleri küçük küçük dört köşe doğrayıp, haşlanmış nohutla kendi suyuna atınız Çentilmiş birkaç soğanı iki kaşık tereyağıyla kızartıp yahniye dökünüz Tuzunu, baharatını ekiniz Pişince üzerine biraz biberli yağ gezdirip birkaç kere karıştırdıktan sonra ateşten indiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.