Sebzeli Keklik Kızartması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Keklik Kızartması Tarifi



Sebzeli Keklik Kızartması Tarifi

4 adet keklik

Maydanoz kökü

3 çorba kaşığı sadeyağ

Defne yaprağı

1 soğan

1 domates

Yeteri kadar tuz

1 adet havuç

1 adet kereviz

Bir kap içinde 3 kaşık yağ ince kesilmiş soğan, sebzeler ve keklikler orta ateşe konur Yavaş yavaş sulanır ve biraz sonra sebzeler ve keklikler kızarmağa başlar domates ilâve edilir Az su ve tuz koyarak hafif ateşte pişirilir

Not: Kekliğin içinden çıkarılan ciğer ve diğer takımlar tereyağında kavrulur ve kızarmış ekmek üzerine sürülerek kanepe yapılabilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.