![]() |
Pcnin Hafıza Yüksetilmesi!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pcnin Hafıza Yüksetilmesi!!arkadaşlar pcnin hafızasını yükselttirmek istiyorum şuan pcim 224 MB RAM sistem:misrosoft windows xp professional versiyon 2002 service pack 2 arkadaşımla konuştgmda 224mb ramın ii oldugu söyledi ama düşk olması hem pcim yavaşlatıo hemde istediğim progyükleyemiyorum bu arada 224 mb ram kaç gb yapıyor vede 5 gb gibi yükselttirme yapmak istiyorum kaça patlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pcnin Hafıza Yüksetilmesi!!Hafiza ramla alakası yok, ram hız tetikler, Hafizayı yükselteceğim dersen Hard disk iniz kaç gb olduğunu yazmamışsınız, o hafızayla ilgilidir ![]() ![]() ram ve hız duruma ve kullanıma göre değişir, yalnızca internet için kullanıyorsanız hızınız için 256 ram yeterli sanırım tamamen sizin kullanım ihtiyacınıza baka, örneğin 1 gb ram beni karşılamadı 2 gb ram taktım, anlatmak istediğim sizi karşılayan sistem en iyi sistemdir ![]() Özellikle pc ye hakim değilseniz kendiniz parça değişirseniz sorun yaşarsınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pcnin Hafıza Yüksetilmesi!!hard diskimin kaç gb oldugunu nerden bakıcam peki ona göre yaziim de ben sadece internet için kullanmıyorum,oyun ve prog yüklediğimde daha fazla yer kalmasonı istiyrum yükledgm zamanda sağ alttaa sanal belleğiniz çok düşük falan dio |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pcnin Hafıza Yüksetilmesi!!yerel disklerin hafızasını topla; HARDİSKİNİN KAÇ GB OLDUGUNU BULURSUN BENİMKİ 80 GB BANA YETİYOR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pcnin Hafıza Yüksetilmesi!!aynen benimkide 90 gb yetip artıyo bile |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pcnin Hafıza Yüksetilmesi!!siz ne dionuzz benımkı 23 gb artıyo bence size bayağa bi yeter |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pcnin Hafıza Yüksetilmesi!!ama pek guzzel degil yinede çok saolun emeğe saygı |
![]() |
![]() |
|