![]() |
Clonedvd 4.3.0.3 İndir Yükle Download Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Clonedvd 4.3.0.3 İndir Yükle Download EtCloneDVD 4 ![]() ![]() ![]() CloneDVD 4 ![]() ![]() ![]() Tanıtım: CloneDVD, DVD yazma programıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Popüler taşınabilir aygıtların desteklediği formatları CloneDVD'nin de desteklemesi kullanıcılara taşınabilir aygıtlarında Dvd izleme kolaylığı sağlıyor ![]() Dvd'lerinizi kopyalarken istediğiniz yerleri keserek kopyalama imkanına da sahipsiniz ![]() Özellikleri : * Plextor sürücüleri ile yaşanan bazı problemlerin giderilmesi * CSS koruması gösterimi değişikliği * Yeni program sesleri * Çizik DVD'lerde kullanıcıyı uyayarak bu yerleri okuyabilme özelliği * Macrovision korumasını bulup kopyalayabilme * Dosya sistemi hataları giderilmesi * Yardım yenilikleri * Geliştirilmiş hata bulucusu * Geçersiz VIDEO_TS bulucusu * Yeni seçenekler * Sabit sürücüye kaydederken ISO ve Daemon Tools, Clone CD biçimlerini oluşturabilme özelliği * Oluşturulan bazı dosyalardaki veri kayıplarının ve bozuk imaj dosyalarının önlenmesi * NEC sürücüleri DVD-ROM'ları ile yaşanan problemlerin giderilmesi SİSTEM GEREKSİNİMLERİ : * DVD-ROM sürücüsü, DVD-W sürücüsü * Microsoft Windows 98/98SE/ME, NT/2000/2003, Windows XP Not : Programı satın almak isterseniz fiyatı 49 ![]() Sürüm : 4 ![]() ![]() ![]() Boyut : 12 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 14 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : CloneDVD ![]() CloneDVD 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|