![]() |
Windows Xp Service Pack 3 (Türkçe) Sp3 Final |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Xp Service Pack 3 (Türkçe) Sp3 FinalWindows XP Service Pack 3 (Türkçe) SP3 Final Windows XP işletim sistemi için gerekli olan yamaların Microsoft tarafından toplu bir paket haline getirip yayınladığı Service Pack 3 Final sürümüdür ![]() ![]() ![]() Önemli Not: Microsoft tarafından çıkartılan bu güncelleme paketleri bir öncekini içerdiği için SP1 veya SP2 kurmanıza gerek yoktur ![]() Sisteminize kurmadan önce yedeğini alınız ![]() Service Pack 3 kurulumu için işletim sisteminizin orijinallik doğrulaması gerekmektedir ![]() ![]() Bu servis paketi sadece Türkçe sürüm içindir ![]() ÖNEMLİ UYARI : Bilgisayarında Güvenlik Yazılımı olarak; Kaspersky Internet Security 6 ![]() ![]() Kaspersky Anti-Virus 6 ![]() ![]() Kaspersky Anti-Virus 6 ![]() Kaspersky Anti-Virus 6 ![]() Ürünlerininden herhangi birini kullanan ziyaretçilerimizin aşağıdaki uyarıyı dikkate alarak Windows XP Servis Paketi 3’ü kurmaları gerektiğini önemle hatırlatırız ![]() Aksi taktirde Servis Paketi 3 kurulumu esnasında "Sistem Dosyalarına Erişiminizin Engellendi"ğine dair uyarı alacak ve kurulumunuz başarısız olarak sonlandırılacaktır ![]() Windows XP Servis Paketi 3’ü Sorunsuz Kurmak İçin : Kaspersky Güvenlik Programınızın Ayarlar menüsünden, Servisler menüsü altındaki, Dahili Koruma modülündeki "Programın Dahili Korumasını Etkinleştir ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki Uyarı Resmi Olarak Kaspersky Lab tarafından, 1777 içerik numarasıyla, 28 ![]() ![]() ![]() Duyurunun orjinalini görmek için buraya tıklayınız ![]() Yukarıdaki paragrafta linki verilen Duyuru Sayfasında Kaspersky Internet Security 2009 , Kaspersky Internet Security 7 ![]() ![]() ![]() Sürüm : SP3 Final Boyut : 302 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corp ![]() http://download ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Windows Xp Service Pack 3 (Türkçe) Sp3 Final |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Xp Service Pack 3 (Türkçe) Sp3 FinalWindows XP Service Pack 3 (İngilizce) SP3 Final Windows XP işletim sistemi için gerekli olan yamaların Microsoft tarafından toplu bir paket haline getirip yayınladığı Service Pack 3 Final sürümüdür ![]() ![]() ![]() Önemli Not: Microsoft tarafından çıkartılan bu güncelleme paketleri bir öncekini içerdiği için SP1 veya SP2 kurmanıza gerek yoktur ![]() Sisteminize kurmadan önce yedeğini alınız ![]() Service Pack 3 kurulumu için işletim sisteminizin orijinallik doğrulaması gerekmektedir ![]() ![]() Bu servis paketi sadece İngilizce sürüm içindir ![]() Sürüm : SP3 Final Boyut : 316 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corp ![]() http://download ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|