|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
değerlendirme, ilköğretim, teknolojitasarım, ttkarınca |
![]() |
Tt-Karınca İlköğretim Değerlendirme (Teknoloji-Tasarım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tt-Karınca İlköğretim Değerlendirme (Teknoloji-Tasarım)TT-Karınca İlköğretim Değerlendirme (Teknoloji-Tasarım) TT-Karınca ilköğretim teknoloji tasarım dersi öğretmenleri için 6, 7 ve 8 ![]() ![]() Program ile; öğrencilerinizin ürün, gözlem formu , ürün dosyası , günlük ve öz değerlendirmelerini pratik ve doğru şekilde yapacak gerekli raporlarınızı alarak e-okula puanları aktaracaksınız ![]() E-okul’ dan alacağınız sınıf listelerinizi doğrudan programa aktararak değerlendirmelerde gerekli olan öğrenci bilgi girişinden kurtulacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() İstediğiniz sayıda farklı sınıf bilgilerini girebilirsiniz ![]() ![]() Programda 3 farklı değerlendirme ölçeği kullanılmıştır ![]() ![]() Klavuz kitabınızdaki tüm değerlendirme formlarınız programa aktarılmış olup, dosyadan “ölçüt aktar” diyerek ölçütlerinizi tek tuş ile hazırlamış olacaksınız ![]() ![]() Değerlendirme raporlarını doğrudan yazıcıya aktarabileceğiniz gibi, word, Excel, pdf, html, bmp vb ![]() Yaptığınız bütün değerlendirmeler isimleri ile birlikte not çizelgesine otomatik olarak aktarılmaktadır ![]() ![]() Tek tuş ile tüm çalışmalarınızı silerek yeni öğretim yılına başlayabileceksiniz ![]() Programda yardım sistemi mevcut olup, bilgi ve işlemlerde size yol gösterecektir ![]() Tek bir komutla sınıfınızı değiştirebilir ya da sınıfınızı silebilirsiniz ![]() Programda yedekleme sistemi mevcut olup bilgilerinizi güvence altına alabilir ya da başka yerlere taşıyabilirsiniz ![]() Ayrıca kişisel olarak öğrenci tanıma raporu, öğrenci gözlem raporu, öğrenci nüfus cüzdan örneği alabilir, sınıf raporları olarak sınıf listesi, sınıf boy – ağırlık listesi, sınıf kulüp listesi, sınıf öğrenci velisi listesi, kontrol çizelgesi, öz değerlendirme formu, tutum ölçeği formu, yapım kuşağı formları alabilirsiniz ![]() ![]() Programda teknoloji tasarım öğretim programı, klavuz kitap özeti dökümanlar bölümüne eklenmiştir ![]() Öğretmenlerimizin önemli günler ve planlamaları dikkate alınmış olup programa günlük eklenmiştir ![]() Ödevini teslim etmeyen öğrencinin velisine uyarı yazısı programda mevcut olup, tek tuş ile yazdırıp okul idaresine vereceksiniz ![]() Not verirken bir öğrenciye topluca not verebilecek sonradan değişiklik yapabileceksiniz ![]() Nakil gelen öğrencileri önceden yaptığınız değerlendirme raporlarına ekleyip sadece bu öğrenciyi değerlendirebileceksiniz ![]() Bu programa neden ihtiyaç duyuldu ? Bildiğiniz gibi değerlendirme programları excel ile hazırlanmış ve şu anda piyasada bol miktarda mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Programda deneme yapabilmeniz için; 6 A , 7 A , 8 A sınıfları öğrenci kayıt bölümüne işlenmiştir ![]() ![]() ![]() Program İçin Neler Gerekli?: Programdan rapor çıktıları alabilmek için Borland database engine kurulacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürüm : 1 ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tt-Karınca İlköğretim Değerlendirme (Teknoloji-Tasarım) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tt-Karınca İlköğretim Değerlendirme (Teknoloji-Tasarım)Teşekkürler saolun kardeşim |
![]() |
![]() |
|