![]() |
Asc Timetables - Ders Dağıtım Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asc Timetables - Ders Dağıtım ProgramıaSc Timetables aSc Timetables - Ders Dağıtım Programı Sürüm : 2007 Boyut : 6 ![]() Türkçe dil desteği olan çok başarılı ve kullanımı bir o kadar da kolay Ders Dağıtım Programı ![]() ![]() Program 60 Ülkede 7500'ü aşkın okulda kullanılıyor ve Türkçe desteği de dahil olmak üzere 30 dil desteği mevcut ![]() Farklı ülke ve dil kategorilerine göre sınıflandırılmış hazır Ders Programlarını inceleyebilir ya da programın öğretici yardım dosyalarını kullanarak Programın çalışma mantığını öğrenebilirsiniz ![]() ![]() Öncelikle okulunuzla ilgili genel bilgileri giriyorsunuz ![]() ![]() Daha sonra okulda gösterilen dersleri tanımlıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Daha sonra sınıfları tanımlıyorsunuz ![]() ![]() Daha sonra Derslikleri tanımlıyorsunuz ![]() ![]() Daha sonra öğretmenleri tanımlıyorsunuz ![]() ![]() Bilgilerinizi girdikten sonra Programa Ders Programını oluştur komutunu vermeniz yeterli ![]() ![]() ![]() ![]() Bence programın en güzel yönü oluşturduğunuz Ders Programını kaydettiğinizde kilobyte düzeyinde bir dosya oluşuyor ve dosyayı programın kurulu olduğu herhangi bir bilgisayarda üzerine tıklayarak açabilmeniz ![]() ![]() ![]() Program bütün özellikleriyle süre sınırlaması olmadan kullanılabiliyor ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Asc Timetables - Ders Dağıtım Programı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asc Timetables - Ders Dağıtım ProgramıBir türlü dersleri tanımlayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|