![]() |
Directx Happy Uninstall |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Directx Happy UninstallDirectX Happy Uninstall Sürüm : 4 ![]() ![]() Microsoft'un Windows işletim sistemleri için hazırlamış olduğu bir sistem eklentisi olan ve özellikle oyun performansına olumlu yönde etki eden DirectX zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı sorun çıkarmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Uyarılar: DirectX Happy Uninstall aracını kullanmadan önce çalışmakta olan uygulamaların tümünü kapatmalısınız ![]() Eğer Windows ME işletim sistemi kullanıyorsanız DirectX Happy Uninstall aracını güvenli modda kullanmalısınız ![]() DirectX Happy Uninstall aracının tüm fonksiyonlarını kullanabilmek için kayıtlı kullanıcı olmalısınız ![]() DirectX Happy Uninstall aracını kullanabilmek için yönetici hesabını kullanmalısınız ![]() Not: DirectX bilgisayar kullanıcılarının sistemlerinde mutlaka kurulu olması gereken bir sistem eklentisidir ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Directx Happy Uninstall |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Directx Happy UninstallDirectX Happy Uninstall Sürüm : 4 ![]() Boyut : 3 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Superfox Studio Tanıtım: Microsoft'un Windows işletim sistemleri için hazırlamış olduğu bir sistem eklentisi olan ve özellikle oyun performansına olumlu yönde etki eden DirectX zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı sorun çıkarmaktadır ![]() Uyarılar: DirectX Happy Uninstall aracını kullanmadan önce çalışmakta olan uygulamaların tümünü kapatmalısınız ![]() Eğer Windows ME işletim sistemi kullanıyorsanız DirectX Happy Uninstall DirectX Happy Uninstall aracının tüm fonksiyonlarını kullanabilmek için kayıtlı kullanıcı olmalısınız ![]() DirectX Happy Uninstall aracını kullanabilmek için yönetici hesabını kullanmalısınız ![]() aracı kullanılabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DirectX Happy Uninstall 4 ![]() |
![]() |
![]() |
|