Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
directx, happy, uninstall

Directx Happy Uninstall

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Directx Happy Uninstall

DirectX Happy Uninstall

Sürüm : 401 Boyut : 21 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Superfox Studio

Microsoft'un Windows işletim sistemleri için hazırlamış olduğu bir sistem eklentisi olan ve özellikle oyun performansına olumlu yönde etki eden DirectX zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı sorun çıkarmaktadır Bu durumda DirectX'i sistemden kaldırabilmek amacıyla DirectX Happy Uninstall aracı kullanılabilir Araç sistemdeki DirectX'i bilgisayara herhangi bir zarar vermeden güvenli biçimde kaldırabilmektedir DirectX'i sistemden bütünüyle kaldırabilen araç bunu yaparken sistem kararlılığını da korumaktadır

Uyarılar:
DirectX Happy Uninstall aracını kullanmadan önce çalışmakta olan uygulamaların tümünü kapatmalısınız
Eğer Windows ME işletim sistemi kullanıyorsanız DirectX Happy Uninstall aracını güvenli modda kullanmalısınız
DirectX Happy Uninstall aracının tüm fonksiyonlarını kullanabilmek için kayıtlı kullanıcı olmalısınız
DirectX Happy Uninstall aracını kullanabilmek için yönetici hesabını kullanmalısınız

Not: DirectX bilgisayar kullanıcılarının sistemlerinde mutlaka kurulu olması gereken bir sistem eklentisidir O nedenle yaşamış olduğunuz sorunlardan dolayı sistemden kaldırdıktan sonra geri yüklemeniz gerekmektedir

http://wwwsuperfoxscom/software/dhuzip

Alıntı Yaparak Cevapla

Directx Happy Uninstall

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Directx Happy Uninstall

DirectX Happy Uninstall

Sürüm : 418

Boyut : 314 Mb

Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)

Dil : Ingilizce

İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

Üretici Firma : Superfox Studio

Tanıtım:
Microsoft'un Windows işletim sistemleri için hazırlamış olduğu bir sistem eklentisi olan ve özellikle oyun performansına olumlu yönde etki eden DirectX zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı sorun çıkarmaktadır Bu durumda DirectX'i sistemden kaldırabilmek amacıyla DirectX Happy Uninstall

Uyarılar:

DirectX Happy Uninstall aracını kullanmadan önce çalışmakta olan uygulamaların tümünü kapatmalısınız
Eğer Windows ME işletim sistemi kullanıyorsanız DirectX Happy Uninstall
DirectX Happy Uninstall aracının tüm fonksiyonlarını kullanabilmek için kayıtlı kullanıcı olmalısınız
DirectX Happy Uninstall aracını kullanabilmek için yönetici hesabını kullanmalısınız

aracı kullanılabilir Araç sistemdeki DirectX'i bilgisayara herhangi bir zarar vermeden güvenli biçimde kaldırabilmektedir DirectX'i sistemden bütünüyle kaldırabilen araç bunu yaparken sistem kararlılığını da korumaktadır aracını güvenli modda kullanmalısınızNot: DirectX bilgisayar kullanıcılarının sistemlerinde mutlaka kurulu olması gereken bir sistem eklentisidir O nedenle yaşamış olduğunuz sorunlardan dolayı sistemden kaldırdıktan sonra geri yüklemeniz gerekmektedir Son sürümü olan DirectX 90c için buraya tıklayınız

DirectX Happy Uninstall 418

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com