Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açığı, asn, güncellemesi, kritik, windows, yaması

Windows Xp Kritik Güncellemesi: Asn Açığı Yaması

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Windows Xp Kritik Güncellemesi: Asn Açığı Yaması

Windows XP Kritik Güncellemesi: ASN Açığı Yaması

Microsoft ASN1 (Abstract Syntax Notation 1) açığı şimdiye dek Microsoft Windows işletim sistemi ailesinde bulunmuş en önemli açıklardan biri Bu açıktan faydalanan kötü niyetli bir kişi uzaktan sisteminize erişip uzaktan kod yükleyip çalıştırabilir Bu açık Windows NT 40, Windows 2000, Windows XP ve Windows Server 2003 işletim sistemlerini etkiliyor ve kritik güvenlik yaması kategorisinde Bu yamayı yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir

Bu yama Windows XP ve SP1 yüklü Windows XP içindir Diğer işletim sistemleri için olan yamaları Microsoft Security Bulletin MS04-007 sayfasından ebilirsiniz

Sürüm : KB828028 Boyut : 312 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft

http://downloadmicrosoftcom/downlo28-x86-ENUexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com