![]() |
Gif Movie Gear - Hareketli Resimleri Bozmadan Küçültün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gif Movie Gear - Hareketli Resimleri Bozmadan KüçültünGIF Movie Gear Hareketli Resimleri Bozmadan Küçültün Küçük ve Kullanışlı bir program ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürüm : 4 ![]() ![]() GIF animasyonları yapabileceğiniz bir program ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gif optimizasyon ile gif dosyalarını sıkıştırma özelliği ![]() Tek tek resimler üzerinde düzenleme yapabiliyorsunuz ![]() http://gamani ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gif Movie Gear - Hareketli Resimleri Bozmadan Küçültüngüzel program,teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gif Movie Gear - Hareketli Resimleri Bozmadan KüçültünFastStone Photo Resizer Daha kullanışlı olmasa bile değişik bir programa daha rastladım sizinle paylaşayım dedim, Programı kendi sitesinden indiriyorsunuz, kafamı karıştırdığı halde işe yarar program denemenizi önereyim ![]() ![]() kemdi sitesi ön izlemede mevcut http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gif Movie Gear - Hareketli Resimleri Bozmadan Küçültüngüzlll paylaşım ve aynı şekil program |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gif Movie Gear - Hareketli Resimleri Bozmadan KüçültünPayLaşım için TŞKRLER |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gif Movie Gear - Hareketli Resimleri Bozmadan Küçültünbenım hareketli gifim var boyutuda iyi ama ben rengini değiştirmek istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gif Movie Gear - Hareketli Resimleri Bozmadan Küçültüngüzel paylaşım ama ben bu programları ynede tam verimli uygulayamıyorm pc ozurluyum sanırım:( |
![]() |
![]() |
|