![]() |
Paragon Exact İmage |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paragon Exact İmageParagon Exact Image Yazılım, bilgisayarda bulunan sabit disklerin imajını almak için tasarlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanıcılar veri, doküman ve diğer bilgilerini çeşitli yazılımlar kullanarak yedeklemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZELLİKLER: Belirlenen bir tarihte yazılım destek başlama zamanını devreye sokmaktadır ![]() ![]() ![]() Arayüz sihirbazları sayesinde kullanımı oldukça kolay bir yazılımdır ![]() İçeriksel operasyonlar, grafikle ilgili form görüntülemesi ve bölmesi tiplerinde sabit disk yapılandırmasını göstermektedir ![]() Sabit disklerdeki dosya sistemlerini, sabit disk tam büyüklüğünü, kullanılmış büyüklüğü, grafikle ilgili formda ilerleyen arşiv büyüklüğünü ve arşiv bilgisini adım adım göstermektedir ![]() Dosya sistemlerinden NTFS (v1 ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılım, sabit disk ve sistem desteği olarak; P-ATA, S-ATA, SCSI ve IEEE 1394 (FireWire) ve USB 1 ![]() ![]() ![]() Sabit disk sistem desteği olarak, NTFS, FAT16, FAT32, Ext2FS, Ext3FS ve Linux sistemlerini desteklemektedir ![]() Alınan imaj/imajları CD/DVD 'ye yazdırabilmek için CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R ve DVD+RW CD/DVD biçimlerine destek sağlamaktadır ![]() İşletim sistemi olarak yazılım Windows 95/98/me/NT/2000/XP sistemlerine destek vermektedir ![]() Yazılım tiplerini ayarlayan özellikler, imaj dosyası adlarını kendiliğinden ayarlamaktadır (Bir defa/Sistem Başlama/ Oturum Açma/Her Gün/Haftada Bir/ Aylık) ![]() Şifreleme tekniği ile sabit diskte bulunan tüm veri, doküman, dosya, klasör ve yazılımları imaj alma esnasında veya kullanıcı istediğinde şifreleyebilmektedir ![]() Sabit diskleri onararak (restore) güvenilir, hızlı ve optimie olmuş bir yapıya kavuşturmaktadır ![]() Sabit diskleri onardıktan sonra imajını almakta ve hasarlı/sıkıntılı bir yazılım, veri varsa düzeltilmiş olarak yedeklenmektedir ![]() İmaj alma esnasında kullanıcı isterse sabit disklerin bölünme ayarlarını yeniden düzenleyebilmektedir ![]() Bölme destek kapsülü, fiziksel bölmelere destek arşivi kaydeden CD/DVD'de [bootable] arşivi oluşturabilmektedir ![]() Sistemin kilitlenmesi durumunda kilit desteği devreye girerek yazılımın yaptığı işi yarıda keser ve ilk düzenine tekrar getirir ![]() Arşiv adlarını yazılımın kendisi veya kullanıcı ayarlayabilmektedir ![]() Sabit Disk/ bölme, yedek/Onarma ayrı bir bölmeyi karakterize etmektedir(İlk, uzatılmış, mantıksal) ![]() Sabit disklerin imajını alırken disk büyüklüğü sınırlaması bulunmamaktadır (500 GB dahil) ![]() Kullanıcıya arşiv bilgisini adım adım göstermektedir ![]() NOT:Demo sürümünde geri alma ve onarma sistemleri etkisiz kılınmıştır ![]() Sürüm : 7 ![]() ![]() http://download ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|