Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
engelleme, indir, kötü, mamutu, niyetli, programı, yazılımları

Mamutu - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndir

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mamutu Download - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndir

Sürüm : 1707
Boyut : 345 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : 30 gün
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Emsi Software

»»» Programı indir «««

Tanıtım:
Mamutu, bir kötü niyetli yazılımları engelleme aracıdır Yazılım kötü niyetli yazılımların davranışlarının kaydının bulunduğu bir veritabanına sahiptir Bu veritabanı sayesinde sistem üzerindeki hareketlerin olası kötü niyetli yazılımlar tarafından yapıldığını tespit edebilmektedir Gerçek zamanlı korumaya sahip olduğundan bilgisayarınızı her an koruma altında tutabilmeniz için size yardımcı olacaktır

Mamutu bir virüsten koruma yazılımı değildir! İşlevi virüsten koruma yazılımınıza yardımcı olmak ve bilgisayarınızı daha güvenli kılmaktır Casus yazılımlara, truva atlarına, arka kapı araçlarına, root-kitlere, solucanlara ve daha birçok tür zararlıya karşı etkin koruma sağladığı söylenebilir

Mamutu sisteminizde etkin olarak çalışan tüm işlemleri denetim altında tutar Bu işlemlerden güvensiz olanları engeller ve zararlı dosyaları karantina altına alır Kullanımı oldukça basittir Yazılımı kurduktan sonra üye kaydı yapıp, güncellemlerini yapmanız ve basit ayarlamalarını yapmanız yeterli olacaktır

Not : Yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz Bu süre sonunda yazılımı kullanmaya devam edebilmeniz için 2995 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

DRMATRİX Nickli Üyeden Alıntı

Mamutu Download - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndir

Sürüm : 1707

Boyut : 345 Mb

Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)

Kısıtlama : 30 gün

Dil : Ingilizce

İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

Üretici Firma : Emsi Software

»»» Programı indir «««

Tanıtım:

Mamutu, bir kötü niyetli yazılımları engelleme aracıdır Yazılım kötü niyetli yazılımların davranışlarının kaydının bulunduğu bir veritabanına sahiptir Bu veritabanı sayesinde sistem üzerindeki hareketlerin olası kötü niyetli yazılımlar tarafından yapıldığını tespit edebilmektedir Gerçek zamanlı korumaya sahip olduğundan bilgisayarınızı her an koruma altında tutabilmeniz için size yardımcı olacaktır

Mamutu bir virüsten koruma yazılımı değildir! İşlevi virüsten koruma yazılımınıza yardımcı olmak ve bilgisayarınızı daha güvenli kılmaktır Casus yazılımlara, truva atlarına, arka kapı araçlarına, root-kitlere, solucanlara ve daha birçok tür zararlıya karşı etkin koruma sağladığı söylenebilir

Mamutu sisteminizde etkin olarak çalışan tüm işlemleri denetim altında tutar Bu işlemlerden güvensiz olanları engeller ve zararlı dosyaları karantina altına alır Kullanımı oldukça basittir Yazılımı kurduktan sonra üye kaydı yapıp, güncellemlerini yapmanız ve basit ayarlamalarını yapmanız yeterli olacaktır

Not : Yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz Bu süre sonunda yazılımı kullanmaya devam edebilmeniz için 2995 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com