|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
engelleme, indir, kötü, mamutu, niyetli, programı, yazılımları |
![]() |
Mamutu - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mamutu - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndirMamutu Download - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndir ![]() Sürüm : 1 ![]() ![]() ![]() Boyut : 3 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Emsi Software »»» Programı indir ««« Tanıtım: Mamutu, bir kötü niyetli yazılımları engelleme aracıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Mamutu bir virüsten koruma yazılımı değildir! İşlevi virüsten koruma yazılımınıza yardımcı olmak ve bilgisayarınızı daha güvenli kılmaktır ![]() ![]() Mamutu sisteminizde etkin olarak çalışan tüm işlemleri denetim altında tutar ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mamutu - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mamutu - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndirDR ![]() Mamutu Download - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndir ![]() Sürüm : 1 ![]() ![]() ![]() Boyut : 3 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Emsi Software »»» Programı indir ««« Tanıtım: Mamutu, bir kötü niyetli yazılımları engelleme aracıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Mamutu bir virüsten koruma yazılımı değildir! İşlevi virüsten koruma yazılımınıza yardımcı olmak ve bilgisayarınızı daha güvenli kılmaktır ![]() ![]() Mamutu sisteminizde etkin olarak çalışan tüm işlemleri denetim altında tutar ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Mamutu - Kötü Niyetli Yazılımları Engelleme Programı İndir |
![]() |
![]() |
|