![]() |
Xion Audio Player 1.0.89 Beta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xion Audio Player 1.0.89 BetaXion Audio Player 1 ![]() ![]() ![]() Tanıtım: Msn Messenger için ne dinliyorum özelliği desteğini vermektedir ![]() Destekledigi Formatlar : * Advanced Audio Coding ( ![]() * Dolby Digital AC-3 ( ![]() * Audio Interchange File Format ( ![]() * Monkey's Audio ( ![]() ![]() * Advanced Streaming format ( ![]() * CD Audio ( ![]() * Free Lossless Audio Codec ( ![]() * Impulse Tracker ( ![]() * MIDI music ( ![]() ![]() ![]() ![]() * Protracker / FastTracker ( ![]() * MP3/OGG compressed MOD music ( ![]() * MPEG I/II Layer 1 ( ![]() * MPEG I/II Layer 2 ( ![]() * MPEG I/II Layer 3 ( ![]() * Advanced Audio Coding MPEG-4 ( ![]() * Apple Lossless Audio Codec ( ![]() * Musepack ( ![]() ![]() ![]() * OptimFROG ( ![]() ![]() * Ogg Vorbis ( ![]() * Scream Tracker 3 ( ![]() * DirectMusic Files ( ![]() * Speex ( ![]() * The True Audio ( ![]() * Unreal/Unreal Tournament Music File ( ![]() * Microsoft Wave files ( ![]() * Windows Media Audio ( ![]() * WavPack ( ![]() * FastTracker 2 ( ![]() Xion is a high fidelity, deliciously sweet, out of this world audio player ![]() ![]() Xion has arrived and it brings style, candy and sanity back to your desktop ![]() Licence: Freeware ![]() Official site | Subscribe | Similar applications Download: Xion Audio Player 1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xion Audio Player 1.0.89 BetaXion Audio Player 1 ![]() ![]() ![]() Tanıtım Xion, bir çok duyarlı, lezzetlice tatlıdır, bu dünya ses oyuncusundan dışarı ![]() Xion, deri desteğinde yeni bir standarta yer verir ![]() Xion, vardı, ve o, tarzı getirir, şekerler, ve senin masaüstüne makullük arkada ![]() Özellikler: * durakla * cildin ve denge kontrolleri * dolu sistem tepsi pratikliğinin, dosya biçimlerini desteklediği ön ayarlar * MP3 OGG internet dosya akması * özelleştirilebilir global hotkeys* araba oyunu ve konum kurtarıcısı * tek tıkırtı oyunuyla dolu tabakalı deriler * tam canlandırma desteği* güçlü playlist desteği * aralıksız pleybek * 10 bant eşitleyicisi: * ( ![]() ![]() * uyarı izleyicisinin olduğu Codec'e ( ![]() * özgür bıraktığı ses değiş tokuş dosya biçimi ( ![]() * Protracker Fasttracker'in olduğu ( ![]() * midi müzik, benim olduğu ( ![]() * MPEG ( ![]() ![]() * midi müziğin, ( ![]() * Microsoft dalgasının, ( ![]() * pencere medya sesini ( ![]() ![]() * FastTracker-2'e dosyaladığı izleyici 3ü ( ![]() ![]() * Ogg Vorbis: * M3u * Pls * Wpl, işletim sistemlerini destekledi: * Windows 95 98, ben * Windows 2000 XP-2003 * pencere manzarası neyin 1 ![]() ![]() * ayarla: Deri tarayıcısının hazır gelen boyutu öyle ki o, ile iki sıranın, eksiklik* ayarladığına gösterir: Yıl, ve başlamıyor olan şarkıları ayarlamaya yardım etmeyi dosyalarla başlatmanın, hemen * ayarladığı zaman startup süreci başlık göstermesi * çimdikte uygun şekilde biçimlenmeyi izler değil: Kilitlemeyi dosyala, bundan dolayı senin, bir şarkıyı durdurduğun zaman o, Xion tamamen, silmeye izin vermesi için dosyayı boşaltır, ve benzerleri * ayarlar: Radyo, bağlanmak akar, ama durdurdu, senin, Xion'a başladığın zaman; Senin, kapattığın zaman hatta, autoplay güncelleştirir: Bas gitar ve bas plugins, yukarıya bir dosyanın olduğunu bildirmekten önce verinin 64ki'ne Xion taramalarını 2 ![]() Size: 1 ![]() ![]() Publisher: Visit Website ![]() Release Date: 2008-04-04 ![]() Submit Date: 2008-04-04 ![]() OS: Win 9x/ME/2K/XP/2K3/Vista İNDİR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xion Audio Player 1.0.89 Betagüzel paylaşmlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|