![]() |
K-Lite Codec Pack 3.9.0 | Video Ve Ses Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() K-Lite Codec Pack 3.9.0 | Video Ve Ses ProgramıK-Lite Codec Pack 3 ![]() ![]() Boyut : 13 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz ![]() Tanıtım: DivX ve bazı video dosyalarını oynatmakta zorlanıyor, problem yaşıyorsanız, bu çözücü paketi ile kesin bir çözüm sağlayabiliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() >>> Download / indir <<< |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() K-Lite Codec Pack 3.9.0 | Video Ve Ses ProgramıK-Lite Mega Codec Pack Sürüm : 666 Boyut : 185 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Üretici Firma : Codec Guide ftp://majorgeeks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() K-Lite Codec Pack 3.9.0 | Video Ve Ses ProgramıK-Lite Mega Codec Pack Sürüm : 6 ![]() ![]() Boyut : 19 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Tanıtım: Bu çözücü paketi sayesinde tüm görüntü ve ses dosyalarınızı açabilir, donanımlarınızın desteklediği tüm özellikleri de sonuna kadar kullanabilirsiniz ![]() ![]() Paketin içerdiği çözücülerin listesi aşağıdadır: Oynatıcı : # Media Player Classic [sürüm 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ffdshow : # ffdshow [sürüm 2055] # ffdshow VFW arabirimi # Harici eklentiler DirectShow video filtreleri : # XviD [sürüm 1 ![]() ![]() # DivX [sürüm 6 ![]() ![]() ![]() # On2 VP6 [sürüm 6 ![]() ![]() ![]() # On2 VP7 [sürüm 7 ![]() ![]() ![]() # MPEG-1 / MPEG-2 (Cyberlink) [sürüm 6 ![]() ![]() ![]() # MPEG-1 / MPEG-2 (DScaler5) [sürüm 0 ![]() ![]() ![]() # MPEG-1 / MPEG-2 (Gabest) [sürüm 1 ![]() ![]() ![]() # MPEG-1 / MPEG-2 (MainConcept) [sürüm 1 ![]() ![]() ![]() # MPEG-1 / MPEG-2 (Ligos) [sürüm 4 ![]() ![]() ![]() VFW video çözücüleri : # XviD [sürüm 1 ![]() ![]() # DivX Pro [sürüm 6 ![]() ![]() ![]() # x264 [gözden geçirme 736bm] # Windows Media 9 VCM [sürüm 9 ![]() ![]() ![]() # On2 VP6 [sürüm 6 ![]() ![]() ![]() # On2 VP7 [sürüm 7 ![]() ![]() ![]() # Intel Indeo [sürüm 5 ![]() ![]() ![]() # Intel Indeo [sürüm 4 ![]() ![]() ![]() # Intel Indeo [sürüm 3 ![]() ![]() ![]() # Intel I ![]() ![]() ![]() ![]() # huffyuv [sürüm 2 ![]() ![]() ![]() ![]() # I420 (Helix) [sürüm 1 ![]() # YV12 (Helix) [sürüm 1 ![]() ftp://majorgeeks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|