![]() |
Virtual Cd(Oyunları Cd'siz Çalıştırın) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Virtual Cd(Oyunları Cd'siz Çalıştırın)Virtual Cd 7 ![]() ![]() ![]() Tanıtım: CD-Rom(Compact Disk) veya DVD (Digital Video Disk) formatındaki Cd'lerinizi artık sabit diskinize sanal bir Cd-Rom sürücü varmış gibi kopyalabileceğiniz, kullanışlı ve güzel bir program ![]() Programın Temel Özellikleri : * Hem normal Cd'leri hemde DVD formatındaki Cd'leri Sanal Sürücü yapabilmesi, * Bir çok işletim sistemini destekleyebilmesi, * CDDB desteği ile internet üzerinden sanatçi adına veya albüme göre şarkı listesini ![]() ![]() * Programı kısayol tuşları ile kolayca yönetilmesi, * RAW metodunu desteklemesi, * Yaptığınız sanal Cd'ye koruma atabilmesi, * Gelişmiş hata düzeltmesi * Kolay yönetim ![]() ![]() ![]() vb ![]() ![]() download http://download ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Virtual Cd(Oyunları Cd'siz Çalıştırın) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Virtual Cd(Oyunları Cd'siz Çalıştırın)Virtual CD 10 ![]() ![]() ![]() Tanıtım: CD-Rom(Compact Disk) veya DVD (Digital Video Disk) biçimindeki CD'lerinizi artık sabit diskinize sanal bir CD-Rom sürücü varmış gibi kopyalayabileceğiniz, kullanışlı ve güzel programlardan biri olan Virtual CD'nin (Sanal CD) birçok iştetim sistemi destekli versiyonunu innDir farkı ile sisteminizde bulundurabilirsiniz ![]() Programın Temel Özellikleri : * Hem normal CD'leri hem de DVD biçimindeki CD'leri Sanal Sürücü yapabilmesi, * Birçok işletim sistemini destekleyebilmesi, * CDDB desteği ile internet üzerinden sanatçi adına veya albüme göre şarkı listesini innDirebilmesi, * Programın kısayol tuşları ile kolayca yönetilmesi, * RAW metodunu desteklemesi, * Yaptığınız sanal CD'ye koruma atabilmesi, * Gelişmiş hata düzeltmesi, * Kolay yönetim ![]() ![]() ![]() vb ![]() ![]() Not : Program, çalışabilmesi için Internet Explorer 7 veya üstüne, Windows Scripting Host 5 ![]() ![]() Sürüm : 10 ![]() ![]() ![]() Boyut : 103 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : H+H Software GmbH http://download ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|