|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
install, nsis, nullsoft, scriptable, system, v233 |
![]() |
Nsis (Nullsoft Scriptable İnstall System) V2.33 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nsis (Nullsoft Scriptable İnstall System) V2.33NSIS (Nullsoft Scriptable Install System) v2 ![]() Tanıtım: Mükemmel bir kurulum dosyası hazırlama programı ![]() Kendine özel ama öğrenmesi basit bir script diliyle çalışan NSIS dakikalar içinde kurulum dosyaları hazırlamanıza imkan tanıyor ![]() Script dilinden dolayı bazı kullanıcılar soğuk bakabilir belki ama bu sayede diğer kurulum dosyası hazırlama programlarına göre çok daha fazla özelleştirilebiliyor ![]() İçerisinde çoklu dil desteği de bulunan programla dosya hazırlarken farklı arayüz seçeneklerini de kullanabiliyorsunuz ![]() Homepage - http://nsis ![]() ![]() Size: 1 ![]() Freeware ( Ücretsiz Yazılım ) Скачать/Download |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nsis (Nullsoft Scriptable İnstall System) V2.33ullsoft Scriptable Install System (NSIS) Mükemmel bir kurulum dosyası hazırlama programı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sürümde Windows Vista desteği eklenmiş, lzma sıkıştırması hızlandırılmış, yeni makrolar eklenmiş, hatalar düzeltilmiş, geliştirmeler yapılmış ve dil çevirileri güncellenmiş ![]() http://garr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürüm : 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nsis (Nullsoft Scriptable İnstall System) V2.33Nullsoft Scriptable Install System (NSIS) 2 ![]() Sürüm : 2 ![]() Boyut : 1 ![]() Kullanım İzni : Açık kaynak kodlu (GNU/GPL) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Joost Verburg Tanıtım: Mükemmel bir kurulum dosyası hazırlama programı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sürümde Windows Vista desteği eklenmiş, lzma sıkıştırması hızlandırılmış, yeni makrolar eklenmiş, hatalar düzeltilmiş, geliştirmeler yapılmış ve dil çevirileri güncellenmiş ![]() ![]() Nullsoft Scriptable Install System (NSIS) 2 ![]() |
![]() |
![]() |
|