Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
korg, operating, pa800, system

Korg Pa800 Operating System

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her piyanistin aradığı Korg Pa800 klavye modelinin 151 sürümü sistem dosyası Bu sistem pa800 modelinin tüm sorunlarını çözmektedir Kurulumu windows işletim sistemi üzerinden yapılıyor

Korg Pa800 151 sistem dosyasını kurmanız halinde klavyeniz problemli ise eski halini alacaktır Ritimlerde duraklama klavye samplelerine giren küçük cızıltılı sesler bu sistem dosyası ile düzelecektirSürüm : 151 Boyut : 740 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : KORG

http://wwwkorgpacom/pa_root/softwa00_os_v151zip

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Korg Pa800 Operating System 200

Her piyanistin aradığı Korg Pa800 klavye modelinin 200 sürümü sistem dosyası Bu sistem pa800 modelinin tüm sorunlarını çözmektedir Kurulumu windows işletim sistemi üzerinden yapılıyor

Korg Pa800 200 sistem dosyasını kurmanız halinde klavyeniz problemli ise eski halini alacaktır Ritimlerde duraklama klavye samplelerine giren küçük cızıltılı sesler bu sistem dosyası ile düzelecektir

Sürüm : 200 Boyut : 682 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : KORG

http://wwwkorgpacom/pa_root/softwa00_os_v200zip

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com