![]() |
Bebekler İçin Örgü Şapka Örnekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriBebekler Için örgü şapka örnekleri | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ve Modası ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriBebekler Için örgü şapka örnekleri | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ve Modası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebekler İçin Örgü Şapka Örnekleri![]() ![]() PONPONLU ŞAPKANIN YAPILIŞI ÖNCELİKLE ŞİŞİMİZE 68 İLMEK ATIYORUZ ![]() 8 SIRA 2 TERS 2 DÜZ LASTİK ÖRÜYORUZ ![]() GEÇİP 26 SIRA DÜZ ÖRÜYORUZ ![]() HER 2 TARFTANDA KESİYORUZ ![]() NİN KAFASINA GÖRE BOYUNU AYARLIYORUZ ![]() BOYA GELDİĞİNDE ŞAPKAYI KESEREK BİTİRİYORUZ ![]() TEN SONRA ŞAPKANIN KESTİĞİMİZ KISMINA YANİ TEPE KIS MINA İP GEÇİRİYORUZ VE BÜZÜYORUZ SIKICA BAĞLIYORUZ ![]() SONRADA KENARINI DİKİP ŞAPKANIN UYGUN BİR YERİNE 3 TANE PONPON YAPIP DİKİYORUZ ![]() PONPON YAPIYORUZ ![]() ![]() YAPACAK OLANLARA KOLAY GELSİN ![]() PONPONLU ATKININ YAPILIŞI ŞİŞİMİZE 24 İLMEK ATIYORUZ YAKLAŞIK 5 KARIŞ DÜZ ÖRDÜKTEN SONRA ATKIYI BİTİRİYORUZ ![]() BEN KENARLARINA 2 TERS 2 DÜZ LASTİK YAPTIM 2 SIRA YAPSANIZ YETERLİ OLUYOR ![]() ATKININ HER 2 KENARINI BİTİRDİKTEN SONRA HER 2 UCUNA İP GEÇİRİP BÜZÜYORUZ ![]() AYNEN ŞAPKADAKİ GİBİ ATKIMIZ İKİYE KATLAN MIŞ ŞEKİLDE DURUYOR ![]() YAPTIM VE ARALARDA BOŞLUK BIRAKARAK DİKTİM ![]() ATKINI UÇ KISIMLARINADA YİNE 3 TANE PONPON YAPTIM VE DİKTİM ![]() [b] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriBebekler Için örgü şapka örnekleri | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ve Modası |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriÇocuk Gece Kıyafeti Modası ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriYeşil kahverengi örgü bebek beresi , örgü bebek beresi 2012 ![]() |
![]() |
![]() |
|