![]() |
Tarator (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Tarator (4 Kişilik)Tarator (4 Kişilik)
![]() Malzemeler 3 dilim bayat ekmek 10 adet ceviz içi 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı üzüm sirkesi 1 diş sarmısak 1/2 çay bardağı su 1/2 çay bardağı limon suyu tuz , karabiber , kırmızı biber Yemeğin Tarifi Bayat ekmek dilimlerinin içlerini avucunuzun içi ile iyice ufalayın ![]() ![]() ![]() Bulamaç haline gelmiş ekmek içlerine dövülmüş cevizleri, zeytinyağını, sirkeyi, dövülmüş sarmısağı, tuz, karabiber ve kırmızı biberi ilave edip karıştırın ![]() ![]() Soğuk (oda sıcaklığında) olarak servis yapınız ![]() Bu sos, midye tava ile çok güzel giden, Marmara ve Ege mutfaklarına has, Akdeniz?in özelliklerini taşıyan bir sostur ![]() ![]() ![]()
__________________
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|