![]() |
Tüketici Hakları İle İlgili Skeç Senaryo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tüketici Hakları İle İlgili Skeç Senaryotüketici hakları ile ilgili skeç senaryo SKEÇ: Vatandaş Osman Emmi torunu için bir bilgisayar almaya gider ![]() OSMAN EMMİ: Kardaş bana bir bilgisayar ver eyisinden olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UYANIK SATICI: Tabii amcacığım sen paradan haber ver yeterki ![]() ![]() ![]() OSMAN EMMİ: Ne kadar oluyo şinci bu alet? UYANIK SATICI:Senin için bin lira yaparız ![]() OSMAN EMMİ : Çok pahalıymış kardaş ![]() UYANIK SATICI Katiyyen olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN EMMİ; Peki al bakalım ![]() ![]() UYANIK SATICI;(Paraları sakalına sürer)Hayrını gör amca adresi ver de ben eve gönderirim ![]() Adresi yazar Osman emmi soğol deyip uzaklaşırken ![]() UYANIK SATICI Alan veren gavur olsun ![]() (İki gün sonra Osman Emmi bilgisayarcıda) OSMAN EMMİ: Kardaş verdiğin bilgisayar çürük çıktı ![]() ![]() ![]() UYANIK SATICI Açmayı bilmiyorsan bana ne! OSMAN EMMİ Açmayı biliyoruz emme düğme içine kaçtı ![]() UYANIK SATICI Tek kuruş vermem ![]() ![]() ![]() (Osman emmi çaresiz peki der kara kara düşünerek evine gider ![]() ![]() İçeriye bağırır;Ögretmen hanım kızııııım1 ÖĞRETMEN HANIM Buyur Osman Emmi OSMAN EMMİ: Toruna bilgisayar aldıydım ya biliyon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖĞRETMEN HANIM Üzülme Osman Emmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN EMMİ: Sağol ögretmen hanım kızım ![]() ![]() (OsmanEmmi gider ![]() ![]() OSMAN EMMİ: Paramı vir,hakkımı sana yidirmem ![]() ![]() UYANIK SATICI;Virmezsem ne yaparsın der dalga geçerek ![]() OSMAN EMMİ:Şikayet ederim UYANIK SATICI: (Satıcı sırıtarak)Nireye OSMAN EMMİ:(Bu sefer Osman Emmi sırıtarak)Hakemler Derneğine (Uyanık satıcı birden panikler) UYANIK SATICI ![]() en orayı nerden biliyosun be! OSMAN EMMİ (gülümseyerek):Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp kardaş UYANIK SATICI:Tamam tamam hemen getir bilgisayarı der, parayı verir OSMAN EMMİ: (Parayı alır)Niye ben getirecekmişim ![]() ![]() Ayşe Açıkalın Uzman Öğretmen |
![]() |
![]() |
|