|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
edersiniz, gelse, ikram, misafirliğe, üstteki, üye |
![]() |
Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Sorumuz Gayet Açık Üstteki üye size gelse ne ikram edersiniz? İlk misafir benim Umduğumu değil bulduğumu yiyeceğim herhalde ![]() ![]() ![]() Acıktım yahu biri bana birşeyler ikram etse iyi olacak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz? |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Bi biskrem versem çayla yanında da Hanımeller Anne eli değmiş gibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dam99
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?bizde aç sa sofra kurulur toksa çay kahve ikram edilir haberli geldiyse yemek hazırlanır ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Tok geldiğinizi farzederek bol köpüklü türk kahvesi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Bol yumurtalı omlet ikram ederdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Bende arkadaşıma kendi yapamadığı için Hamsi buğulama ikram edeyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Bende suşi mi ikram etsem ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?ıığğğğğ misafir umduğunu değil bulduğunu yer elbette diyetteyim ![]() nescafe ikram edeyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Jacops yok muydu ![]() Bende buz gibi su ikram edeyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?hiç bişey ikram etmezdim anneme ettiridim :) kendim bi su ikram ederimm suyuu seversinn dimi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?sansaa bakk aynı anada yazdıkk sen de su ikjkram edersen başkasından su görürüsünnn KRDNZ :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Su candır su dan kıymetli hayat kaynağı varmı? sağol ![]() çay ikram ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Su gibi aziz olun:) Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerekten tulumba tatlısı ikram ederdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Bu aralar çok revaçta olan Türk televizyonlarının vazgeçilmezi Paçanga böreği İkram etmek istiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üstteki Üye Size Misafirliğe Gelse Ne İkram Edersiniz?Mercimek köftesi, Patatesli kol böreği, ıspanaklı pasta yanında da çay ikram ederim:) |
![]() |
![]() |
|