Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıktı, damat, travesti

Damat Travesti Çıktı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Damat Travesti Çıktı

Travesti

İngiliz Dean Dudley, düğününe gelinlikle giderek 'Ben aslında travestiyim' dedi

İngiltere'de yapılan bir düğünde salona 2 gelinin girdiğini gören konuklar, neye uğradığını şaşırdı

Damat Dean Dudley düğün töreninde aslında kendisinin bir travesti olduğunu açıklayınca, başta gelinin ailesi olmak üzere tüm konuklar şok oldu 6 yaşından beri gizlice kadın kıyafetleri giydiğini belirten travesti damat, "Kimse böyle olduğumu bilmiyordu Bütün ailem ilk kez düğünde öğrendi

DİĞER ADI DEANNE

Kadın kıyafetleri giyindiğim zaman adımı da Deanne olarak değiştiriyorum" şeklinde konuştu Gelin Robyn ise "Onunla bir barda tanıştık Kadın gibiydi Sonra benimle konuşunca erkek olduğunu anladım Onu olduğu gibi kabul ettim Benim için hiçbir sorun yok Ama ailem alışmakta herhalde biraz zorluk çekecek" ifadesini kullandı

Alıntı Yaparak Cevapla

Damat Travesti Çıktı

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Damat Travesti Çıktı

vay be

Alıntı Yaparak Cevapla

Damat Travesti Çıktı

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Damat Travesti Çıktı

aşk bu mu dicemde şimdi aşka hakaret gabi bişe olcak

Alıntı Yaparak Cevapla

Damat Travesti Çıktı

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Damat Travesti Çıktı

zaten resimdeki gerçek bayansa travesti erkekten başkası almaz onu zaten

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com