|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bmw, dan, dünyası, motosiklet, motosikletler, yeni |
Bmw Dan Yeni Motosikletler... Motosiklet Dünyası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bmw Dan Yeni Motosikletler... Motosiklet DünyasıBMW dan yeni motosikletler ![]() ![]() Motosiklet DünyasıBMW son Koln fuarinda yeni motosikletlerini lanse etmis bulunuyor Icimizden bazi arkadaslar da fuari ziyaret ettiler, hatta Moto-park dan "Panco" adli arkadasimiz fuari adim adim gezip izlenimlerini de aktardi Ben sizlere BMW nun bu bes yeni motorundan kisaca bahsedecegim BunlarK1200 R Sport : K1200R (naked) ve K1200S (sport) model benzeri, ayni yapida, eski K-RS serisinin devami, K-R in "giyinik" olani ![]() ![]() ![]() ![]() HP2 Megamoto ![]() ![]() ![]() HP2 yi biliyorsunuz ![]() ![]() BMW nun "mega" endurosu![]() ![]() Iste ayni makine cadde tarzinda yeniden karsimizda Bir "Motard" yada "supermoto" BMW nun tanitimiyla "Megamoto" olmus![]() ![]() ![]() ![]() Bu da yeni G serisi ![]() ![]() ![]() G X Country "Halk tipi" Enduro![]() ![]() ![]() G X Challenge ![]() ve dogal olarak supermoto - motard versiyonu G X Moto ![]() G serisi O-ring zincir tahrikli, teksilindir 650cc bir motorla donatilmis Challenge modeli havali amortisor tasiyor ve 21" on 18" arka jantli, islak 156 kg Diger modeller 163 kg Motor 39kW (53HP) @ 7Krpm, 60 Nm(44 lb0ft) tork @ 5250rpm DOHC, sivi sogutmali, 5 hizli bir vites kutusuyla geliyor ![]() ![]() ![]() |
|
Bmw Dan Yeni Motosikletler... Motosiklet Dünyası |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bmw Dan Yeni Motosikletler... Motosiklet DünyasıBmw Motosiklet ![]() |
|
|
|