Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alfa, araçlar, dünyası, motorlu, romeo, spider, türkiyede

Alfa Romeo 8C Spider,Türkiye'de Motorlu Araçlar Dünyası

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alfa Romeo 8C Spider'in, Türkiye'de satışa sunulduğu bildirildi

Alfa Romeo'dan yapılan yazılı açıklamada, dünyada sadece 500 tane bulunan 8C Spider'in, Alfa Romeo'nun şıklığını, teknolojisini, tasarımını ve sportif ruhunu bir arada taşıdığı kaydedildi

Açıklamada, ilk kez geçen ay Cenevre'de düzenlenen fuarda otomotiv dünyasıyla tanışan 8C Spider'in sınırlı sayıda kotası bulunduğu, 2009 yılı içerisinde Türkiye'ye getirilecek otomobil için sipariş alınmasına başlandığı belirtildi

Verilen bilgiye göre, Alfa Romeo 8C Spider'in kaportasının altında 6 ileri sequential vites kutusunun eşlik ettiği 450 HP güç üreten güçlü 4,7 litrelik 8 silindir motor yer alıyor

Lastik seviyesinde çamurluklara açılmış olan yatay havalandırma kanalları ile aracın dinamikleri belirgin hale getirilirken, Alfa Romeo 8C Spider, kontrol panelinden bir butonla kontrol edilebilen "elektrohidrolik" otomatik kontrollü açılır tavan özelliğine sahip bulunuyor

Sürücünün anotomik özelliklerine göre ayarlanabilen karbon fiber ile güçlendirilmiş anatomik koltukların yer aldığı otomobil, spor bir sürüşün zevkini öne çıkarıyor

Transaxle tasarımının kullanıldığı araçta, motor öndeyken, vites kutusu, diferansiyel ve hidrolik kavrama arkaya yerleştirildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu Arabanın Benim Olmasını İsterdim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com