Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diz, otomobil, taşındı, tuning, yarışları, üstüne

Otomobil Yarışları Diz Üstüne Taşındı!!! Tuning

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Otomobil Yarışları Diz Üstüne Taşındı!!! Tuning

[CENTER]OTOMOBİL YARIŞLARI'DİZÜSTÜ'NE TAŞINDI tuning

Hafif, şık, güçlü ve uzun pil ömrüne sahip dizüstü bilgisayar sahibi olmak artık moda Bilgisayar tasarımcıları otomobillerin yarattığı çekici hatlardan yararlanmaya çalışıyor Özellikle dizüstü bilgisayar tasarımlarında otomobil markaları etkili oluyor

Acer Ferrari 4000 model dizüstü ile dikkat çekmişti AMD işlemcinin kullanıldığı bilgisayar da performans ve tasarım olarak kullanıcıları etkiliyordu Şimdi bir başka Tayvanlı firma Asus Intel işlemcili Lamborghini dizüstü bilgisayarları piyasaya sunuyor İlk olarak Las Vegas'ta tüketici elektroniği fuarında tanıtılan yeni dizüstü bilgisayar hem performansı hem de şık tasarımı ile dikkat çekiyor

Dizüstü bilgisayarlara sadece spor otomobiller ilham vermiyorZorlu koşullara dayanıklı şantiyede veya askeri amaçla arazide kullanılacak Laptoplar da Hummer arazi otomobilinden etkilenerek tasarlanmış Düşme, çarpma, toz ve nemli koşullara dayanıklı bir dizüstü bilgisayarı çağrıştırıyor

Sizecede çok hoş değilmi? Sahsen ben bi tane olmasını isterdim!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com