Nissan Juke Gülan Otomotiv Deneme Sürüşü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nissan Juke Gülan Otomotiv Deneme SürüşüForumumuzda Nissan Juke başlığı yok arkadaşlar hemen açıkları kapatalım Gülan Otomotiv etrafında kısa bir deneme sürüşü yaptık, deneyimi mi kısaca anlatmak istiyorum=)Öncelikle tasarım konusunda ne düşündüğümü söylemek istiyorum Nissan Juke mükemmel bir tasarıma sahip Benim de resimleri ilk gördüğümde şüphem vardı ama bu aracı Quashqai'ye tercih etmemin nedeni sıradışı tasarımı Motor gücü veya donanımı beni çok ilgilendirmiyor Gülan Otomotive gittiğimizde sıra vardı aracın gelişini bekledik inanın uzaktan görünce bile heyecanlanıyor insan Ben bayan olarak Nissan Juke kullanırken hiç zorlanmadım Direksiyona ilk oturunca az da olsa ne nerde bakma ihtiyacı duyuyorsunuz tabii ama ondan başka duraksama olmadı Nissan Juke kullanan arkadaşlar varsa bizi daha çok bilgilendirebilirler mi? |
|
Nissan Juke Gülan Otomotiv Deneme Sürüşü |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nissan Juke Gülan Otomotiv Deneme Sürüşüaraç müthiş beğenmeyenler bu aracı anlamayanlardır zaten Nissanın tüm modelleri önce uzak tutar insanı sonra aşığı olursun bir daha satmaz ve torunlarına bırakırsın başlık için teşekkürler |
|
|
|