![]() |
Özlem Yapışmış Yakama! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlem Yapışmış Yakama!“Dur” diyorum, durmuyor, “sus” diyorum, susmuyor! ![]() ![]() Her atışında seni haykırıyor ![]() ![]() Kırık bir dal gibi, dökülmüş yaprak gibi, hazan gibi, kor gibi ![]() ![]() Biraz buruk, biraz donuk, biraz da yanık bu kalbim ![]() ![]() Sadece sende can buluyor! ![]() ![]() Ölmeden öldürüyor, gülmeden ağlatıyor ![]() ![]() Bilmem, ne hallerdeyim ![]() ![]() Perişanım, derbederim ![]() ![]() Halimi arzetmeye ne kelimeler yetiyor, ne şarkılar, ne şiirler ![]() ![]() Ruhum, ruhunu arıyor, bedenimden uzak gibi ![]() ![]() Ama ne tamamen gidiyor, ne de benim oluyor ![]() ![]() Usandım halimden yar! ![]() ![]() Özlem yapışmış yakama! ![]() ![]() Her gece çöktüğünde boğazımda bitiyor, düğüm düğüm, lokma lokma ![]() ![]() Gitmiyor! ![]() ![]() Kor gibi, lav gibi, ateş gibi gözyaşlarım, ta sinemden geliyor! ![]() ![]() Bu yastığım her gece şahit! Gözyaşlarımla yıkanıyor ![]() ![]() Dayanamıyorum! ![]() ![]() Artık gel! ![]() ![]() Sevdamı ve ruhumu al götür bu bedenden kendi ruhuna kat ![]() ![]() Ben artık yaşamayayım, sonsuza kadar sende hapis kalayım ![]() ![]() Seni sende yaşamak istiyorum! ![]() ![]() “Ben”de mecal kalmadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|