![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu SözlerBazen bakar geçeriz bu tür sözlere ancak bu konunun başında hemen hatırlatmak istiyorum Lütfen bakarak değil görerek okuyun sözleri ![]() ![]() ![]() Ne kadar kibirli dursada bardağın önünde eğilir çaydanlık ![]() ![]() ![]() Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazı ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkin Vahidov ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu Sözler![]() Bir bölünmez ki, insan, onu zaman bölüyor; İnsan her ân dirilip her saniye ölüyor NFK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu SözlerYaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu Sözler![]() Gel desem de kalbin buz tutmuş çözülmüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kal desem gururun incinmiş söz geçmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Al götür beni gururun olmadığı bir yere, Yoksa bu hayat çekilmiyor! ![]() ![]() Aşkın böylesi gücüme gidiyor! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu Sözler![]() ![]() ![]() ![]() -En sevdiğiniz yazar kim? -Allah cc ![]() -Nasıl olur? -Valla oluyor,hele şu son kitabı bir harika elimden bırakamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu Sözler![]() Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında, Sevdalanmış onun deli dalgalarına, Yüreğindeki duruluğa ![]() ![]() Demiş ki suya: Gel sevdalım ol hayatıma anlam veren mucizem ol!! Su dayanamamış Ateşin gözlerindeki sıcaklığa "Yüreğim sana armagan" Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca kopmamacasına Zamanla su buhar olmağa ateş kül olmaya başlamış ![]() ![]() Ya kendisi yok olacakmış ya aşkı ![]() ![]() ![]() Başdan alınlarına yazılmış olan kaderide yüreğindeki kederide alıp gitmiş uzak diyarlara su ![]() ![]() ![]() Ateş kızmış ateş yakmış ormanları aramış suyu diyarlar boyu günler boyu gecler boyu ![]() ![]() ![]() Bir gün gelmiş suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun biraz kızgın birazda hırçın ![]() ![]() Ve o an anlamış ![]() ![]() ![]() ![]() Ateş durmuş,susmuş,sönmüş aşkıyla ![]() ![]() İşde o zamandan beridirki: ateş sudan su ateşden kaçar olmuş ![]() ![]() Ateşin yüreğini sadece su, suyun yüreğini sadece ateş almış ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu SözlerKimseyi kırmamak ve üzmemek şartıyla istediğin her şeyi dene bir gün sonsuzluğun bulutlarına oturduğunda ne aklın kalsın ne de kırık bir yürek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu Sözler[B]Anlam dolu sozler Başkası düştü mü, "Çürük tahtaya basmasaydı" deriz Kendimiz düşünce, bastığımız tahtanın çürük çıkmış olmasından şikayet ederiz Cenap Şahabettin |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu SözlerBir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm ![]() Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti, gözlerim gerçege uyandı ![]() ![]() Bir aşk çizdim, senaryosu bana ait ![]() ![]() ![]() Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair… Sant1eq0™ |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu Sözleracı ve hüzün yıldızlar kadar uzak mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun unutlar gerçek gerçeklerin umut umutların sonsuz olsun dilerim sevdiğinle mutlu olursun Sant1eq0™ |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu SözlerESRAR ÇEKER ŞARAP İÇERİZ KAFAMIZ ESİNCE ÇEKER GİDERİZ ARKADAŞIMIZA KANKAMIZA YANLIŞ YAPANIN KRALINI DEGİL ALAYINI KURŞUNA DİZERİZ Sant1eq0™ Cevap: Anlam Dolu Sözler frmacil sayfa 2iki Cevap: Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlam Dolu Sözler |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlam Dolu SözlerYalnız kendini düşünen insan, yumurta pişirmek için komşusunun evini yakar Hafız Gürel |
![]() |
![]() |
|