|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biliyorsun, kimliğini, sadece, özledim |
![]() |
Seni Özledim ; Sadece Seni Ve Sen Biliyorsun Kimliğini... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özledim ; Sadece Seni Ve Sen Biliyorsun Kimliğini...Seni özledim ; sadece seni ve sen biliyorsun kimliğini ![]() ![]() ![]() Herkesten saklarken yüreğimi ; gizli kapaklı dolapların ardında döküyorum gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() Sessiz ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() Derinden ![]() ![]() ![]() Hıçkırıklarım karışırken gecenin laciverdine, biliyorum ki sadece yıldızlar değil sende duyuyorsun sesimi sebepsiz ![]() ![]() ![]() Ve yine sen sevdiğim biliyorsun, biliyorsun ki gidişinin ardından çaresizliğine ağlıyor yüreğim ![]() ![]() ![]() Nedensiz gidişilerin ardına saklanan SEN, nedensiz gidişlerinin çaresizliğinde yanıp kavrulan BEN ![]() ![]() ![]() Ve yıldızlar ![]() ![]() ![]() Zamanında bir gece Beşiktaş sahilinde sebepsiz sabaha kadar izlediğimiz yıldızlar ![]() ![]() ![]() Yıldızlarımız ![]() ![]() Evimiz ![]() ![]() ![]() PeH ![]() ![]() ![]() Bir sen, Bir ben Bir de onlar farkında sebepsiz ![]() ![]() ![]() Sessiz ve derinden ![]() ![]() ![]() Çığlık çığlığa gökyüzü duyuyor musun? Oysa ben duyuyor ve eşlik ediyorum ![]() ![]() ![]() Peki sen ![]() ![]() Sen ne yapıyorsun ![]() ![]() Ben söyleyeyim mi sevdiğim? ![]() ![]() ![]() Dinliyor ve susuyorsun ![]() ![]() Hep yaptığın gibi değil mi? Sebepsiz gülümsemeler dağıtıyorum çevreme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saklıyorum yüreğimi sebepsiz ![]() ![]() ![]() Oysa içimde, yüreğimin tam ortasında bir fırtına ve ben savruluyorum ![]() ![]() ![]() Engel olamıyorum dağılmaya ![]() ![]() ![]() Saklıyorum yüreğimi sebepsiz ![]() ![]() ![]() Saklıyorum yüreğimdeki seni çaresiz ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() İnan çok korkuyorum görürler diye yüreğimi ![]() ![]() Görmesinler diye gülücüklerden duvar örüyorum nedensiz ![]() ![]() ![]() Korkuyorum bilemezsin, gelip almalarından korkuyorum seni sevdiğim ![]() ![]() Koparmalarından yüreğimden ![]() ![]() ![]() İyice sensiz kalmaktan ürküyorum, çaresiz saklıyorum seni herkesten ![]() ![]() ![]() Seni görüp güçsüzlüğümü anlamaları ürkütüyor beni ![]() ![]() ![]() Farkedip almalarını istemiyorum seni benliğimden ![]() ![]() ![]() Sensiz kalmaktan korkuyorum ya sensiz olduğumu biliyorum da aynı zamanda ![]() ![]() ![]() Özlemimi ![]() ![]() Yüreğimi ![]() ![]() Sevgimi saklıyorum ![]() ![]() Anlamalarından beni iyice sensiz bırakmalarından korkuyorum ![]() ![]() ![]() Seni sensiz yaşamaya alıştım ya, iyice sensiz kalmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() Ve sebepsiz gülücükler ardına saklıyorum yüreğimi ![]() ![]() Yüreğimdeki seni ![]() ![]() ![]() Seni özledim ; sadece seni ve sen biliyorsun kimliğini ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özledim ; Sadece Seni Ve Sen Biliyorsun Kimliğini...Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden basşka biri benim olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kirpiklerindeki bir damla yaş süzülürse yanaklarından dudaklarına ve sen o serinliği biriyle paylaşmak istersen, yüzünü rüzgara çevir, ben o rüzgarda olacağım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özledim ; Sadece Seni Ve Sen Biliyorsun Kimliğini...Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden basşka biri benim olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kirpiklerindeki bir damla yaş süzülürse yanaklarından dudaklarına ve sen o serinliği biriyle paylaşmak istersen, yüzünü rüzgara çevir, ben o rüzgarda olacağım ![]() |
![]() |
![]() |
|