![]() |
Yenildim Anne..Dokun Yüregime.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenildim Anne..Dokun Yüregime..``Anne`` diye ağlarım Canım her yandığında Oysa seni hiç Görmedim anne! ![]() ![]() ![]() ![]() Her bayram ellerini öperim,Sen giydirir misin bayramlıklarımı hayallerinde? ![]() ![]() Omuzuna yaslarım başımı,Okşar mısın saçımı anne?Örter misin üzerimi,Her gece ![]() ![]() Hastayken Bekler misin başucumda??Gecelerce, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep beni seven bir annem oldu Hayallerimde, Sen terkettin; Terketmiyor hayaller işte! ![]() ![]() Anne! Anne! Duy sesimi Neredeysen Çık gel,Bir kez;``Yavrum`` de ![]() ![]() ![]() Söz anne; İstemem Ne şeker, Ne çikolata, Ne ayakkabı, Ne yeni bir elbise, Yeter ki; tut elimi Neredeysen çık gel Bir kez ``Kızım`` de ![]() ![]() ![]() Haykırayım ben de; Dünyanın en güzel sözcüğünü; ``Anne! Anne!`` Anne bak!Ellerin yanında,Ayakların da,Ben senin Canından bir parçayım Nasıl terkettin,Nasıl,Nasıl ama be anne? Söz anne; İstemem Ne ayakkabı, Ne yeni bir elbise Neredeysen Çık gel Bir kez ``Yavrum`` de Dokun yüreğime ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenildim Anne..Dokun Yüregime..selam merhaba ben bişey öğrenmek istiyorum yazıları neden copy- paste yapamıyoruz yardımıniz için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenildim Anne..Dokun Yüregime..Aşırı kopyalamadan ve bunun önüne geçmek için iki aydır başlık ve konu düzenlemeleri yapıldığından msn nickleri hariç tüm foruma kopyalama yasağı getirdik, ana sayfa dahil onlarca site benzerimiz oldu buda hem bize hemde üyelerimize zarar getirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|