![]() |
Hayallerimiz Vardı...!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayallerimiz Vardı...!!Hani hayallerimiz vardı Senle ben el ele tutuşacak Mahallenin ortasından geçecektik Herkesin ağzı açık kalacak, şaşıracaktı, EVLENECEKTİK… Çok uzakta bir evimiz olacaktı Önünde bir nehir, şırıl şırıl akacaktı Sen ve ben, başka kimse olmayacaktı Ne oldu, OLMADI İŞTE… Hani hayallerimiz vardı Tüm dedikoduları bitirecek Kimseye ardımızdan söz ettirmeyecektik Arabımızı kız kardeşin kullanacak Gelin arabamızla gezecektik Ama ne oldu, OLMADI İŞTE… Hani hayallerimiz vardı dedimya Hep sevecektik birbirimizi Hiç ayrılmayacaktık Herkes bizi konuşacaktı Bütün aşklar kısa sürer diyorlar dı ya Bizim ki öyle olmayacaktı Leyla ile Mecnundan büyük olacaktı aşkımız Ne oldu, OLMADI İŞTE… Gitmeyecektin böyle ansızın Bırakıp beni yapayalnız Böyle üzgün halimle Gitmeyecektin Hani ne oldu verilen sözlere HİÇ BİRİ OLMADI İŞTE… BİZİ AYIRAN ÖLÜM OLSUN DEMİŞTİK SÖZ VERDİK İKİMİZDE ÖNCE BEN DEMİŞTİM SEN SÖZÜNDE DURMADIN BENDE DURMADIM SEVGİLİ SÖZÜMDE BİZİ AYIRAN ÖLÜM OLSUN DEMİŞTİKYA BAK ÖLÜM BİLE BİZİ AYIRAMIYOR BEKLE BİTANEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|