![]() |
Delisin Derdin Hep...Doğru... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delisin Derdin Hep...Doğru...![]() An geliyor, tıkanıp kalıyorum bir yerlerde ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbim senin yanındaki gibi hızlı çarpmıyor ![]() Gözlerim senin yanındaki gibi güzel bakmıyor ![]() Güneş bile senin olmadığın bir sabaha dünyayı ısıtarak doğmuyor, üşütüyor beni ![]() ![]() ![]() Ay gecemi aydınlatmıyor, karanlığa gömüyor beni ![]() ![]() ![]() Mevsimlerin döngüsünde hep kışta takılıp kalıyorum, yaz gelmiyor buralara ![]() Üşütüyor yokluğun, ayazında titretiyor ![]() İçimi yakıyor, dışımıysa ne sen sor ne ben söyleyim ![]() Acılara uyuyorum, mutluluklara uyanıyorum ![]() Mavi gökyüzü seni bana getirsin istiyorum ![]() Gecenin zifiri karanlığında elin elimde, gözün gözümde yeniden doğalım istiyorum ![]() Yağan yağmurla birlikte düş dudaklarıma, hecelerimi sustur, cümlelerime nokta koy istiyorum ![]() Gir gönlümün sokağına, cadde cadde keşfet, karış karış topraklarının sana ait olduğundan artık emin ol istiyorum ![]() Gel bana, şehrimi fethet, ruhuma karış, benliğimde kaybol istiyorum ![]() Varlığın bile huzur veriyor bana! Evet işte bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delisine, deli divane aşık olan bir deliyim ![]() Delisi için dünyanın şah damarını kesebilecek bir deliyim ![]() Delisi uğruna yaşama istifasını verecek, nefesinden geçeçek bir deliyim ![]() En büyük delilik değil mi zaten bir deliyi sevmek? En büyük delilik değil mi hiç dönmeyecek olanı beklemek? Ve en büyük delilik değil mi divane olup sokak sokak gezmek? Hadi, gel o mavi gözlerine kurban olduğum yar! "Bekle beni, sakın bir yere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Delisin Derdin Hep...Doğru... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delisin Derdin Hep...Doğru...1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin? |
![]() |
![]() |
|