Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekle

Bekle Beni..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bekle Beni..

Bekle beniSenden uzakta olmak kolay mı sanıyorsun? Kolay mı dayanmak buna?Hiç kimselere söyleyemediğim derdim içimi öyle acıtıyor ki Özlem besliyorum habireBiliyor musun, seni özlemek bazen korkunç bir sancı oluyor Bu sancıyla uyumak mümkün değilEvin içinde volta atarak karşılıyorum sabahı Aklımda senAklımda Sana Kavuşma Bekle beniYüreğimi elime alıp geleceğim kapınaBeni gülerek karşılayacaksın Hani dedim ya,seni özlemek korkunç bir sancı diye,tek bir gülüşünü hatırladığımda zayıflıyor o sancı Beni hayata bir aşkın,bir de gülüşün tutuyorSen güldükçe bu ayaz günlerin yerini bahar bahçe alıyor Ah sevgilim,kalbim sadece senin için atıyor Bekle beniSeni benden ayıran ne varsa hepsini yok etmeye yemin ettim Sözümü tutarım bilirsinŞimdi senden uzağım diye kesme ümidini sakın Bu aşk bizim yazgımızNe kadar zor olursa olsun hangi engel çıkarsa çıksın bu aşk yaşanacak mutlakaSakın “O gitti artık” diyenlere inanma Bedenim yanında olmasa da yüreğim sende,ruhum sende Kapa gözlerini ve beni düşün beniHisset yüreğimiElbet bitecek bu ayrılık günleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com