![]() |
Sevildiğini Bilmeyenlereee!!!_ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevildiğini Bilmeyenlereee!!!_Bakışları kadar soğuk bir akşam ![]() ![]() ![]() için geldiğim şehri beni sevemediği için terk etmek üzereyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve kalanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o” gibi ![]() ![]() ![]() yüzünden sanırım; sadece ayrılıklar takılıyor gözüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() camlarından yansıyan dökük yüzler ![]() ![]() ![]() çeviriyorum, diğerlerinden tek farkımız onun gözünden akamayan yaşlar ve henüz aramıza girmemiş o soğuk otobüs camı ![]() ![]() ![]() Yüzü içimi acıtınca saatime kaçırıyorum gözlerimi ![]() ![]() ![]() Çeyrek saat kalmış bir şehrin daha atlasımdan silinmesine ![]() ![]() ![]() emin olduğum için hiçbir şey düşünmek istemediğimi düşünüyorum, yüzüne anlamsızca bakarken ![]() ![]() ![]() söyleyeceğini bilmek istemediğimden emin olduğu için konuşmuyor ![]() ![]() ![]() durdurmuş gibi ![]() ![]() ![]() Oysa ne çok hayat akıp gidiyor yanımızda ![]() ![]() ![]() çocukça küslüklerle veda etme çabasındayız birbirimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() etmeden karşılıyoruz veda saatini ![]() ![]() ![]() Yüzüne son kez bakıp aşklar arası otobüsümün yeniden açılan kapısına yöneliyorum ![]() ![]() ![]() duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sapan şeyler düşünüyorum ya hiç durmadan; işte bu sesler de eklenince şizofreninin son parçası da yerine oturmuş oluyor ![]() ![]() ![]() seslendiğini görmek istiyorum ![]() ![]() ![]() hayal kırıklıkları geliyor, yapamıyorum ![]() ![]() ![]() biniyorum otobüse ![]() ![]() ![]() Pencerenin kenarına oturup son kez ona baktığımda yaşlı gözlerini yüzümde görüyorum ![]() ![]() ![]() bakarken ![]() ![]() ![]() önüme ![]() ![]() ![]() düşünüyorum ![]() ![]() ![]() acılara o kadar alışmışım ki gözlerime değil, alışkanlıklarıma inanıyorum ![]() ![]() ![]() ettiğini fark edince gözlerim yeniden ona kayıyor ![]() ![]() ![]() Söylediklerini zar zor duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Seni özleyeceğim” diyor ![]() ![]() ![]() koyduktan sonra orada unuttuğu tüm sevgi sözcüklerini sıralıyor ardarda ![]() ![]() ![]() “Seni seviyorum” dedikten sonra bir damla gözyaşı dökülüyor gözümden ![]() ![]() ![]() başından beri bu sözlerin gerçek sahibi olan esmer kıza bakıyorum ![]() ![]() ![]() seni seviyorum ufaklık yine geleceğim” diye haykırırken ![]() ![]() ![]() Otogar arkamızda küçücük kaldıktan sonra esmer kıza bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaçırıyor gözlerini, anlamsız bakan gözlerimden ![]() ![]() ![]() Koltuğumun üzerindeki ışığı yakıyorum ![]() ![]() ![]() kağıt ve kalem çıkarıp otobüsteki esmer kıza dair sonu mutlu bir yol öyküsü yazmaya başlıyorum ![]() ![]() ![]() Ben aşkın aklımı rehin alan bütün bu karmaşıklıklarından yorulup sensiz otobüsün soğuk camına emanet ederken uykumu, sen şehirlerce uzakta; benim, senin soğukluğuna benzeyen her kıza, onlardan habersiz, sonu mutlu biten yol öyküleri yazdığımı ve her öyküden sonra seni daha fazla sevdiğimi bilmeden yaşamaya devam ediyorsun ![]() ![]() ![]() Forumacil ![]() Hakkında SeViLdİğİnİ BiLmEYeNLeReEe!!!_ |
![]() |
![]() |
|