Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuklukta, mutluluk, saklıydı

Çocuklukta Saklıydı Mutluluk...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuklukta Saklıydı Mutluluk...

Çoçukken yarın neler oynayabiliriz diye düşünürdük,şimdi ise yarın bize hayat hangi oyunu oynayacak diye düşünüyoruz
çoçukken körebe'lerimiz vardı bizim,gözümüz her bağlandığında karşımızda duranları yakalama heyacanımız,
sonra belli belirsiz yerden gelen dokunuşlar ve sesler ''ali beni yakalayamaz''
Oysa hayatta yakalayamadığımız ne çok şey var
Çoçukken yakalayamadıklarımıza güler gecerdikŞimdi ise yakalanamayan herşeyin ardından bazen sessizce
bazen hıçkırıklarla ağlıyoruz
Büyüdükçe hayatın ne kadar zorlu olduğunu,büyüdükçe hataların ne kadar telafisiz olduğunu,
her gecen günün biraz daha acı olduğunu,ögreniyoruz
Saklambaçlarımız vardı bizim,dün gibi aklımda,sanki bugün yine ''yeşim aysel anıl yasin bekir esma ali''
akşam olacak gelecekler ve tekrar oynayacağızAysel sayacak önce ''haksızlık bu hep bana saydırıyorsunuz''diyerek
kızacakAnıl ''senin hayatın saymakla gecer''diyecek ve hep bir ağızdan güleceğiz sanki
Şimdilerde ise hayatımız gecen acı günleri saymakla geciyorOysa çoçukluğumda duymuştum bu sözüde gülmüştüm
Hayat işte güldüğün söze bazen ağlatabiliyor
Çoçukluğumuzda idi mutluluğumuz,heyacanlarımız,korkularımız
Küçükken karanlıktan çok korkardık her çoçuk gibi,ozamandan bu zamana değişmeyen tek şey
karanlıkta ağlamalarımızKüçükken korkudan büyükken kimse görmesin diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com