Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
isimsiz, kahramanı, sokağımın

İsimsiz Sokağımın İsimsiz Kahramanı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsimsiz Sokağımın İsimsiz Kahramanı

isimsiz sokağımın isimsiz kahramanı

Bir geceyle daha basbasayim sensiz, nefesimsiz

Sensiz nasil gecer ki bu gunler nasil biter ki bu ömür?
Bunlarin hesabini yapar oldu artik kendinden bi haber bu gonul Hal kalmadi ki bende, dermanSIZIM

Yuregimin sokaklarina kimseyi yanastirmadim inanbir tek sen varsin ozgurce dolasabilen bir sen varsin yakip yikan sokaklarimi, bir sen varsin virane eden
ve yine bir sensin KIYAMADIGIM, KOVAMADIGIM sevgilimde diyememki artikSen Isimsiz sokagimin isimsiz kahramani Ne olur dön ne olur son ver bu suskunluga

Isyan etmiyorum sensizligeIsyan degil asla bu cirpinisim, isyan degil asla sensiz her ana aglayisim

Herseye ragmen hic bitmeyen bir umut var icimde nerden aliyorum bu gucu bilmiyorum ama bir umut var iste Kac mevsim daha bekleyecegim bilmeden bekliyorum ama bir umut iste Hal kalmasa da, can bezsede , ruh tükensede BIR UMUT

UMUDUM OL!

Sen isimsiz sokagimin isimsiz kahramani ne olur dön artik

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com