![]() |
Kalpten Kalbe - Aşk Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalpten Kalbe - Aşk YazılarıKalpten Kalbe - Aşk yazıları Yağmurlu bir gece, sabaha doğru zaman ![]() Nasıl da özledim toprak kokusunu, öyle ki evlenme teklif ediyorum şu ana ![]() Bu an hep benimle olsun, gitmesin diye ![]() Sensizim sanma, sakın kelimelere aldanma ![]() Öyle dolu ki içim seninle, şu koku, sıvı sesi ![]() Sadece seni hatırlattığı için var gibi ![]() Ay ışığının gök yüzü fotoğrafı çektiği yere, Yıldızların ifade edemediği sevgimi ilk bulduğum, Bulutların hayaliyle çimlerinde yattığım yere ![]() Kargaların akrobasi yaptığı ışığın yanına ![]() Evimizin karşısındaki parka gel bir gün benimle ![]() Bir kahve molasında, balkondan bakıyordum da, Yağmur gül yapraklarını saçmış yeşil çime ![]() Renkler daha net sanki, daha ıslak soluduğum hava ![]() Yollarda su birikintileri gökyüzüne ayna gibi ![]() Havada kuşlar eksik, bende sen eksik ![]() Toprağın yağmuru süzme sesi, arasına karışan göz yaşlarım ![]() Hüzün beliriyor suratımda, değiştirin ben değilim aynadaki ![]() Saçların geliyor aklıma, avuç avuç koklamak geliyor, Aynı batışı izlemek geliyor, aynı doğuşa kalkmak, Hayalden çıkmak ya da dalıvermek gerçekten bir hayale ![]() Sonra alıyorum iki elini bırakıyorum suratıma, Yalnızlığımı aldatıyorum, görsel bir şölenle ![]() Gölgesi yok hayallerin, anlamsız gerçekler, Tepelenmiş cümleler, ard arda satırlar ![]() İz bırakmıyor ıslak ayaklar ![]() Filmin en heyecanlı yeri burası işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır* |
![]() |
![]() |
|