Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ardından, bilir, gidişinin, kaçıncı, seslenişim

Gidişinin Ardından Kim Bilir Kaçıncı Seslenişim Bu

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gidişinin Ardından Kim Bilir Kaçıncı Seslenişim Bu

Gidişinin ardından kim bilir kaçıncı seslenişim bu

Gidişinin ardından kim bilir kaçıncı seslenişim bukim bilir kaçıncı haykırışım ve kim bilir kaçıncı yazışım sana Okumadığını bilsem de özlemimi yılmadan kim bilir kaçıncı kez kağıda döküşümVe akan kaçıncı gözyaşım İçime akıttıklarımı saymazsakAslında doğuşunu hiç anlamadığım gecede yokluğuna sarılıp uyuyacağım yine birazdan, ve her sabahki gibi “bugünden itibaren bitti” deyip kalkacağım yatağımdanGün boyu güçlü olup,aslında laf aramızda güçlüymüş gibi yaparak yine kendimi kandıracağım ve gece olacakVe benYine Her yeni şeyi ban sunan her yeni günün, seni bana bir türlü sunmadığını görüp kararlılıkla karamsarlık arasındaki gelgitleri yaşayacağım yineBoğaz köprüsünden geçerken arabanın camından elimi dışarı çıkarıp tenime vuran o rüzgarla ve ayaklarımın altındaki o eşsiz manzarayla güç bulup yeni bir hayat kurmam gerektiğinin defalarca fısıldayacağım kendimeSonra o sözleri defalarca bozucamBeni çok güldüren bir olay olduğunda attığım her kahkahanın tadına sensizde varabileceğimin farkına varıcam,ya sonra?Sonrasını biliyorumAklıma yine sen geleceksin ve gülmelerimin acısı gözlerimden süzülen yaşlarla çıkacak bendenBiliyorumRitmi bol şarkıları sırf sana inat bağıra bağıra söyleyeceğim yineSıra özlem dolu şarkılara geldimi içimden bir şeyler kopa kopa dinleyeceğimSana inat kapatmayacağım radyoyu Adıma gelişen her yeni olayı nimet bileceğimTek başıma kazandığım başarıları gururla katacağım hayatıma Beni “gerçekten” sevenlerle paylaşacağım kendimiBaşkalarının bana benzeyen film gibi hikayelerini dinleyip, seni unutmuş gibi yaparak öğüt vericemHer aklıma geldiğinde anında çıkaracağım seni düşüncelerimden Düşüncelerime girmeyi bile hak etmediğini defalarca söyliycem kendime Yeni filizlenen” umut” a doğru bir ömür yol açacağım kalbimde,göreceksin!İşte o zaman görüp de ne kaybettiğini bileceksin!Kalbimdeki tahtını kaldırıyorum artık,,eskiciye vermeye bile değmezmiş meğerGün gelecek bir zamanlar benim yaptığım gibi yapacaksın,,her şey için geç olduğunu anlayacak ve arkana baka baka gideceksinçÖyle yada böyle,, ötesi yok,,yüreğimde biteceksin! Duydum ki, bensiz kalmak için gönderildiğin yerden yıllar sonra beni bıraktığın yere dönüyormuşsunÇok seneler geçtiYüreğim ise senden bir türlü geçememiştiAma seni unutmama az kaldı İçimdekileri bilsende bir kez olsun bana iyilik yap ve sakın gelmeNe olursa olsun seni görmemeye alıştım ben Seni kalbimde yaşadım yıllar yılıSen ise hep bilmemezlikten geldinSenden ne istediysem yapmadın Şimdi ise son bir isteğim kaldıSeni ise unutmama ramak kaldı Senelerce geri girmeni istediğim kalbimden seni çıkarmama izin verve sakın gelme!Beni seviyorsan Gel-(Me)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com