![]() |
Ünlülerimizden İnciler |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ünlülerimizden İncilerBirçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadasimi içime alan biri değilimdir!!! (Deniz Akkaya) Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum ![]() ![]() ![]() (Amerika'dan Britney Spears) Nodalıklar to, todalıklar no ![]() ![]() ![]() (Bülent Ecevit) İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz ![]() ![]() ![]() ![]() (Serdar Ortaç) Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır ![]() ![]() ![]() (Hülya Avşar) Uzun vadede politikada iyi şeyler yapmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() (Tuğba Özay) Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim ![]() (Emrah) Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall ![]() ![]() ![]() (TRT 3spikeri) 57 ![]() ![]() ![]() ![]() (Bülent Ecevit) Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() (Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri) Öyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene içicem bir daha ömür boyu hiç sivilce çıkmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() (Güzide Duran) Alpay arka ayağını burktu! ![]() ![]() (Türkiye-Brezilya maçından ![]() ![]() ![]() Annem bana 'O ![]() ![]() ![]() ![]() (Jack Nicholson) İnsan sevdiğine 'Sana geleceğine bana gelsin' der ![]() ![]() ![]() ![]() (İbrahim Tatlıses) Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum ![]() ![]() ![]() (Hande Ataizi) Coly, top diye Hasan'a vurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Türkiye - Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül) Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz ![]() ![]() ![]() (Brooke Shields) Chicago'ya gelmek istedim çünkü Chicago 52 eyaletimizden biri ![]() ![]() ![]() (Raquel Welch;) Not 1: Amerika'daki eyalet sayısı 50, Not 2: Chicago eyalet değil Ben şimdi parçayı Cengiz'in bana öğrettiği gibi okumadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Seren Serengil) Annem hakikaten çok kaliteli bir sanatçı annesi ![]() ![]() ![]() (Seren Serengil) Belçikalılar sahada 4-4-2 şeklinde dizilmişler ![]() ![]() ![]() (İngiltere-Danimarka maçını sunan TRT spikeri) Hadi len bir kıta okiim ![]() ![]() ![]() (İzzet Yıldızhan, Tgrt'deki şovunda seyircilere doğru söyledi) Gazeteci Sorusu: 'Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?' Türkan Şoray yanıtı: 'Bugün mü?' Parlamentodan, 500'ü aşkın başbakan çıkar ![]() ![]() ![]() (Osman Durmuş) 'Senin ağzını yerim' toplumda çok sık kullanıldığı için böyle bir şarkı çıkarttım ![]() ![]() ![]() (Sinan Özen) Vücudundan kurtul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Cüneyt Arkın) ALINTIDIR
|